Oferta

Zapraszamy do kontaktu właścicieli i użytkowników samochodów wyposażonych w automatyczną skrzynię biegów, którzy chcą zlecić jej naprawę (np. regeneracja mechatroniki) lub przegląd. Zajmujemy się zarówno uszkodzonymi sterownikami (np. klonowanie), konwerterami albo programatorami, w tym chiptuningiem, jak i standardowymi czynnościami serwisowymi, do których należy m.in. dynamiczna i statyczna wymiana olejów. Ponieważ na naszym terenie znajduje się hamowania obciążeniowa, możemy przeprowadzać wiele testów diagnostycznych. Dysponujemy odpowiednim wyposażeniem warsztatowym i zatrudniamy najlepszych fachowców, dlatego świadczymy profesjonalne usługi serwisowe.

Sprawna skrzynia biegów przez lata

Służymy wsparciem serwisowym przy automatycznych skrzyniach biegów każdego typu, niezależnie od producenta. Podejmujemy się zleceń obejmujących naprawy w nowoczesnych przekładniach montowanych we współczesnych samochodach, a także w znacznie starszych, nawet kilkudziesięcioletnich autach. Przywracamy do pełnej sprawności programatory, wykonujemy klonowanie sterowników, a do tego naszą specjalnością jest regeneracja konwerterów i mechatroniki.

Naprawa i serwis to główne elementy naszej oferty, ale obejmuje ona także inne usługi. Wykonujemy bowiem profesjonalny chiptuning zarówno skrzyni biegów, jak i silników. To rodzaj elektronicznej modyfikacji parametrów pracy jednostki napędowej bez dokonywania fizycznej modyfikacji jej konstrukcji. Zapewniamy pełne bezpieczeństwo i zadowalające efekty wdrożonych zmian, które przekładają się na uzyskanie m.in. większej mocy, wyższych maksymalnych obrotów czy lepszego momentu obrotowego. Efekty modyfikacji można sprawdzić na hamowni obciążeniowej.

Profesjonalny i bezpieczny chiptuning

Wiemy, jak profesjonalnie wykonać tuning elektroniczny, który sprosta oczekiwaniom użytkownika pojazdu. Co ważne, dysponując hamownią obciążeniową, możemy szybko sprawdzić, jak poprawiły się osiągi pojazdu po wdrożeniu modyfikacji w ramach chiptuningu. Na nasze usługi składa się też statyczna i dynamiczna wymiana olejów. Zapraszamy do kontaktu w celu umówienia się na wizytę w warsztacie!